Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19

Bidang Tugas Pembantu Pendaftaran Gred KP19

Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19. Boleh dikatakan sekarang ini musim peperiksaan SPA bagi calon-calon yang telah layak dan dipanggil untuk sesi tersebut. Jika anda salah seorang daripadanya, kami ucapkan tahniah kepada anda.

Jika anda ingin tahu maklumat berkaitan jawatan pembantu pembangunan masyarakat, anda sekarang berada di tempat yang betul.

Kami yakin anda ingin maklumat yang dapat membantu anda lulus ujian psikometrik dan sesi temuduga nanti. Jangan risau, kami kongsikan dengan anda beberapa maklumat penting.

 

tugas pembantu pembangunan masyarakat

Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19

Kita mulakan dengan bidang Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19. Kami yakin, ramai calon akan ditanya mengenai soalan ini. Sebab utamanya adalah kerana majikan dapat mengenal pasti sama ada calon betul-betul faham bidang tugas atau sekadar menghafal dari laman web sahaja.
* saya pernah kena macam ni masa temuduga dulu. hehe
Bidang Tugas –
Membantu dan bertanggungjawab dalam segala urusan bagi pemulihan kanak-kanak cacat, perkhidmatan pemulihan akhlak dan lain-lain. Di samping itu memberi khidmat nasihat kepada Pertubuhan Sukarela seperti Pusat Harian Kanak-kanak Terencat Akal, Rumah Orang-orang Tua dan Asrama Anak Yatim.
Fahamkan betul-betul tugasan ini ya. Anda akan ditanya nanti.
Kementerian dan Jabatan yang menawarkan jawatan ini adalah Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan, Melaka, Pulau Pinang dan Perlis

Jumlah Gaji

Faktor yang menjadi perhatian calon pula adalah jumlah gaji yang bakal mereka terima. Dibawah kami kongsikan senarai gaji yang anda akan terima.
GAJI MINIMUMĀ  : RM 1,352.00
GAJI MAKSIMUM : RM 4,003.00
KADAR KENAIKAN GAJI TAHUNAN : RM100.00
Selebihnya adalah usaha daripada anda. Jika anda serius, anda pasti akan berusaha bersungguh-sungguh untuk berjaya dalam sesi psikometrik atau temuduga pembantu pembangunan masyarakat ini.
Kemaskini :
Berita baik untuk calon!
Sekarang ini ada rujukan pantas dan mudah untuk anda. Ada Contoh soalan, ada teknik menjawab dan pelbagai lagi info penting khas untuk anda.
Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19
Bagi yang betul-betul nak berjaya, boleh dapatkan di sini – http://jvsecurepay.com/affiliates/masyarakat/44522
Akhir sekali, kami doakan anda berjaya dalam ujian tersebut dan berjaya mendapat jawatan yang anda pohon ini. Jangan berhenti sebelum mencuba. semoga perkongsian kami mengenai Tugas Pembantu Pembangunan Masyarakat S19 ini membantu anda. Semoga berjaya!
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments