PENGALAMAN HADIRI TEMU DUGA KERAJAAN !

PENGALAMAN HADIRI TEMU DUGA KERAJAAN !  | Kali ini saya ingin kongsikan mengenai temu duga pertama seorang calon SPA baru-baru ini . Temu duga yang berlangsung baru-baru ini merupakan pengalaman pertama beliau dengan temuduga kerajaan. Selepas mendapat tawaran melalui SMS dan juga email dari Spa untuk Temu duga, beliau segera membuat semakan mengenai jawatan yang akan di pohon tersebut .

PENGALAMAN HADIRI TEMU DUGA KERAJAAN !

Semakan boleh di buat di laman web spa . Semakan juga meliputi bidang tugas dan kelayakkan untuk jawatan tersebut . semua maklumat ada di laman web spa . Selepas membaca maklumat tersebut, beliau segera mendapatkan semangat untuk menghadiri sesi temu duga memandangkan ini pengalaman pertama beliau di sesi temu duga tersebut . Perkara pertama yang di lakukan ketika hari semakin dekat dengan sesi temu duga adalah sentiasa berfikiran positif dan berkata kepada diri sendiri ” aku nak rasa pengalaman di temu duga , kerja dapat atau tidak, itu lain cerita sebaliknya adalah pengalaman itu yang penting “

Ketika hari kejadian beliau datang awal ke tempat temu duga, untuk pengetahuan anda, jika anda mendapat sesi petang untuk temu duga  spa, ada di benarkan untuk datang bermula jam 8 pagi , ini maklumat dari pegawai spa tersebut . jadi tak perlu ikut waktu yang di tetapkan.  Ketika memasuki ruang menunggu di bangunan terbabit, perasaan gemuruh mula mengambil tempat, tetapi beliau tetap yakin dan mencuba kaedah mengawal pernafasan untuk mengurang rasa gugup tersebut .

Alhamdulillah setelah setengah jam, akhirnya waktunya sudah tiba dan beliau masuk dengan keyakinan dan menjawab soalan yang di kemuka kan kepada beliau dengan baik . Sebelum keluar dari bilik temu duga,sempat juga dia menucapkan terima kasih kepada penemuduga kerana peluang yang di berikan .alhamdulillah.

Untuk Menguatkan semangat anda lagi ! saya cadangkan agar anda memiliki Ebook Rahsia Lulus temuduga kerajaan ! kerana ia betul-betul bermanfaat kepada anda. di samping itu ia juga sebagai persediaan mental kepada anda selain dari dokumen yang lengkap dan juga pakaian yang kemas, ilmu di dada juga amat penting . dengan pelbagai rahsia yang di kongsikan ini ,pasti anda dapat gunakan dalam menangkis segala komen negatif ketika temu duga dengan baik dan beretika. Dapatkan segera demi masa depan anda yang cerah !

Klik Gambar di bawah :

PENGALAMAN HADIRI TEMU DUGA KERAJAAN !

Sekian.