5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA ! WAJIB BACA SEBELUM MASUK TEMUDUGA !

5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA ! | Jom kali ni , kita sembang pulak mengenai Sebab utama anda Gagal dalam Temuduga . Ramai yang kongsikan mengenai nak buat resume je tapi ramai yang tak sedar selain resume ada beberapa perkara lain yang menyebabkan anda GAGAL DALAM TEMUDUGA !


5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA !

5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA 

1. Tak buat persediaan .

Korang tahu 90 % dari calon tidak buat persedian rapi ! Datang sekadar ala kadar je !

2. Tiada pengalaman dan Pendedahan

Masalah ni selalu jadi dekat Calon yang pertama kali sertai temuduga . nak elakkan benda ni berlaku, teruskan membaca mengenai pengalaman temu duga yang lain .

3. Komunikasi Yang kurang lancar .

Nervous yang terlalu kuat sehingga mereka gagal untuk menjawab soalan yang di nyatakan dengan baik. Malah ada yang BLANK / Kosong terus masa masuk bilik temu duga .

4. Penampilan yang tak tepat .

Ramai yang tak berpakaian yang seperti di minta. Ingat Pakaian anda lambang diri anda !

5. Over Confident ! .

Budak-budak yang dapat result power selalu buat masalah ni . hati-hati tau .

Fuhhh !

korang ada buat benda-benda yang di sebutkan di atas ka ? kalau ada , tolong ubah , insyaallah rezeki temuduga akan jadi milik anda .

Maklumat mengenai 5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA  ini di tulis oleh penemu duga sendiri sebagai panduan kepada anda untuk berjaya dalam temu duga.Korang nak tips temuduga dari Penemuduga tersebut tak ? Kalau nak berjaya kenalah dapatkan !

Dapatkan di sini – Rahsia LULUS Temuduga !

Akhir sekali, teruskan usaha dan banyakkan membaca tau . Dapatkan maklumat mengenai Temuduga sebelum anda masuk ke bilik temuduga. Harapnya Entri aku mengenai 5 SEBAB UTAMA ANDA GAGAL DALAM TEMUDUGA  membantu korang lah ya.

Sekian .