Rujukan Pantas untuk Exam Online Penerbit Rancangan

Rujukan Pantas untuk Exam Online Penerbit Rancangan

Hai korang, hari ni aku nak bagi satu rujukan kilat untuk yang nak ambil exam online jawatan penerbit rancangan B41 dan B29.

rujukan penerbit rancangan ini bukan soalan spot tapi sebagai latih tubi untuk korang yang nak ambil exam tak lama lagi. 26 januari ni kan.

apa ?
belum buat semakan lagi ?

nah buat semakan exam online penerbit rancangan dekat sini.

kalau layak ,
tahniah.

kalau tak layak.
jangan risau, usaha dan usaha lagi.

aku bukan nak cakap panjang-panjang.
masa dah suntuk.

aku nak korang fokus untuk exam nanti.
usaha dan terus usaha.

insyaallah korang akan berjaya.

seperti yang dijanjikan.
berminat untuk dapat rujukan pantas exam online penerbit rancangan?

👉dapatkan di sini – EXAM PENERBIT RANCANGAN B41 DAN B29.

aku doakan korang semoga berjaya.
kalau yang teragak-agak lagi tu.

dapatkan rujukan ini sebagai batu loncatan untuk korang berjaya.

kita takut-takut ni sebab kita tak ada back up.
nak ada back up, kena study.

jangan putus asa tau !

ingat masa depan korang dan keluarga korang.
nak juga belanja keluarga kan sekali sekala kalau gaji banyak.

ini masa dia !!

insyaallah rujukan ni akan membantu korang.
boleh baca testimoni yang ditulis oleh orang yang telah berjaya. klik link pautan di atas.

semoga berjaya !
moga keluarga anda semakin bahagia.
aamiiiin.

Jawatan Kosong di Selangor ( Januari 2018 )

Jawatan Kosong di Selangor ( Januari 2018 ). Hari ni aku nak kongsikan beberapa jawatan kosong untuk negeri selangor. kalau korang berminat boleh sahaja klik pada pautan di bawah ini ya. aku doakan agar rezeki kita semua bertambah-tambah selepas ini.

Jawatan Kosong di Selangor

Jawatan Kosong di Selangor ( Januari 2018 )

Warehouse Assistant 

Syarikat : Company Confidential
Anggaran Gaji : RM1,500.0 – RM2,000.0 Per Month
Full Time
Shah Alam, Selangor
Min Education: Secondary/SPM/’O’ Level
Req Languages: Any Language
Category: Transportation / Logistics
Tarikh Iklan: 17 Jan 2018

Mohon di sini – https://www.maukerja.my/job/549745-warehouse-assistant?ref=kataubaid

Senior Account Executive cum Project Coordinator 

Syarikat :  Uniglory Logistics Sdn Bhd
Anggaran Gaji : RM4,000.0 – RM6,000.0 Per Month
Full Time
Bukit Tinggi Klang, Selangor
Min Education: Bachelor’s Degree
Req Languages: English,Chinese
Category: Accounting / Tax Services
Tarikh Iklan : 17 Jan 2018

mohon di sini – https://www.maukerja.my/job/549133-senior-account-executive-cum-project-coordinator?ref=kataubaid

Hotel Manager 

Syarikat : Best View Hotel
Anggaran Gaji : RM2,000.0 – RM3,500.0 Per Month
Full Time
Petaling Jaya, Selangor
Min Education: Diploma
Req Languages: English,Bahasa Malaysia
Category: Hotel / Hospitality
Tarikh Iklan: 16 Jan 2018

mohon di sini – https://www.maukerja.my/job/549110-hotel-manager?ref=kataubaid

Admin & Assistant Manager

Syarikat : Smartlab Education Group Sdn Bhd
Anggaran Gaji : RM1,800.0 – RM4,000.0 Per Month
Full Time
Klang, Selangor
Min Education: Secondary/SPM/’O’ Level
Req Languages: English,Chinese
Category: Admin / Clerical
Publised Date: 16 Jan 2018

mohon di sini – https://www.maukerja.my/job/549093-admin-assistant-manager?ref=kataubaid

Account Assistant 

Syarikat : Kinme Restaurant Sdn Bhd
Anggaran Gaji : RM2,200.0 – RM3,000.0 Per Month
Full Time
Kota Damansara, Selangor
Min Education: Diploma
Req Languages: English,Bahasa Malaysia
Category: Accounting / Tax Services
Publised Date: 16 Jan 2018

mohon di sini – https://www.maukerja.my/job/549074-account-assistant?ref=kataubaid

Selamat mencuba !