Cara Perkenalkan Diri Ketika Temuduga Yang Paling Berkesan

Hai korang, macam mana temuduga korang? okay ker?
atau ada masalah ? kalau ada korang komen dekat bawah ya.

baik, kali ini aku nak kongsikan mengenai cara memperkenalkan diri ketika temuduga.

benda wajib yang kita kena buat ketika masuk ke bilik temuduga. tapi persoalannya macam mana?

— pertama sekali ,
lepas di minta untuk korang perkenalkan diri,

korang mula perkenalkan nama penuh, asal korang secara ringkas sahaja.
kemudian baru masukkan pengalaman bekerja yang pernah korang lalui sebelum ini.

Cara Perkenalkan Diri Ketika Temuduga Yang Paling Berkesan

” kalau tak ada pengalaman bekerja, macam mana ? “

cakap jer tak ada.

nanti dia akan tanya, apa yang kau buat sekarang kalau tak bekerja kan.
itu pandai-pandai korang lah jawab ya.

elakkan dari cakap tak buat apa langsung, !!!!
… TLDM ke ( Tidur Lepak Duduk Makan )

katalah tolong keluarga sambil cari pengalaman dan sebagainya.

ALAMAK !!!

aku terlepas satu point !!
apa dia ?

education background korang.
kalau fresh graduate, baik cakap education background korang , result dan pencapaian di universiti ataupun kolej . dan jangan lupa, tahun bila graduate. jangan dok buat lupa pula ya. hahaha

kalau dah bekerja cakap pengalaman bekerja dulu tau .
tips tambahan, kalau korang boleh relate kan dengan jawatan yang korang mohon tu lebih baik kan.

kalau korang ubah bidang terus, tak apa.
cakap nak timba pengalaman baru sambil pengalaman lama yang bersesuaian akan digunakan untuk kerja baru ni.

jangan tiru ayat aku sebijik-sebijik tau. hahaha
olah bagi nampak cantik dan smooth jer.

dah-dah
jangan nervous sangat tau !

dah dapat rahsia lulus temuduga yang aku pernah cerita sebelum ni. lepas korang baca rahsia tu, mesti hati korang lebih tenteram untuk jawab soalan temuduga nanti. korang nak tak ?

kalau berminat dapatkan di sini – Rahsia lulus temuduga kerajaan .

baik,lah dapatkan segera demi masa hadapan korang dan keluarga korang. tak mau gagal dah, kalau tak rugi jer masa korang tu kan.

ini ada video tips untuk memperkenalkan diri ketika temuduga.

aku doakan entri aku mengenai cara perkenalkan diri ketika temuduga ni dapat membantu korang untuk berjaya dalam temuduga.
ingat !!

jangan putus asa,teruskan usaha.
semoga berjaya

Panduan ini Membuatkan Anda Berjaya Dalam Temuduga

Musim sekarang ni adalah musim temuduga.
ramai yang dipanggil untuk sesi temudga mesti dah mula rasa cuak.

Nak cari panduan temuduga dekat mana ?

hahaha itu yang orang selalu tanya.
jangan risau.

Sebenarnya banyak panduan yang ada di pasaran untuk korang cuba.
Tapi panduan yang aku nak kongsikan ni dah banyak kali membuatkan calon berjaya dalam temuduga.

Berjaya Dalam Temuduga

mesti korang pun nak berjaya kan. tapi korang tahu ke cara nya ?

jadi kita kena dapatkan rujukan dari orang yang betul-betul berpengalaman. dia kongsi tips untuk berjaya dalam temuduga kepada kita dan kita gunakannya pasti akan menjadi kredit untuk kita.

bagi yang berminat, dapatkan di sini – Panduan Temuduga .

Ini bukan cakap kosong, korang boleh dapatkan wang korang balik kalau korang masih ragu-ragu dengan panduan ni.

kenapa kena keluarkan duit ?

soalan yang banyak kali di tanya.

jawapannya mudah tak ada yang free dalam dunia ni. yang kedua, korang perlukan modal untuk dapatkan keuntungan. korang keluarkan duit yang tak sampai RM 50 pun. bila pergi temuduga dan lulus, korang dapat gaji yang ribu-ribu nilainya.

apalah sangat jumlah bawah RM 50 yang di minta tu kan berbanding gaji yang BAKAL anda terima nanti. takpa kita rugi sikit sekarang untuk keuntungan yang besar nanti. kalau kita tak bertindah sekarang , mungkin jawatan yang kita mohon tu dapat dekat orang lain.

kempunan keluarga korang nak lihat korang berjaya.

aku mampu tolong korang yang ni sahaja, selebihnya terletak pada diri korang. tak kan aku nak paksa korang kan.

korang fikirlah keluarga korang.
tak kan diorang nak hidup susah lagi.

tak kan nak tengok korang gagal lagi.
Semuanya terpulang pada korang, bertindak sekarang atau bersiap sedia menanggung risiko. fikir-fikirkanlah.

aku doakan semoga anda berjaya. korang boleh juga baca panduan temuduga yang aku kongsikan dalam blog ni.tapi tak semua aku ceritakan sebabnya aku bukan pakar pun. aku hanya kongsikan pengalaman aku sahaja. semoga berjaya !